Wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn Webshop!

​Ik ben Karin en ik ben in 2010 aan de keukentafel begonnen met Hiep Hoera Ik Trakteer. In het begin was dit alleen met traktaties. Al snel kwamen er de kraamkado's bij. 
Naast Hiep Hoera Ik Trakteer (die ik in mijn eentje run) werk ik er ook nog bij naast, mijn vaste baan. Hierdoor heb ik de keuze gemaakt om alleen via de mail bereikbaar te zijn. Het kan soms zijn dat je niet meteen bericht terug hebt, maar ik doe mijn best om binnen 24uur terug te mailen.

​De afgelopen tijd heb ik goed nagedacht wat ik nu wil met Hiep Hoera Ik Trakteer. De keuze is gemaakt en ik ben nu aan het afbouwen met het maken van de traktaties. Daar waar ik nog voorraad heb zal nog gemaakt en verkocht worden, maar er zal geen nieuwe voorraad meer binnen komen.
Het schilderen van de speelgoedkisten en stoeltjes vind ik ontzettend leuk om te mogen doen, dat ik daarom heb besloten om mij hier meer op te gaan richten!
Soms zit er een bijzonder verhaal achter de schilderopdrachten wat het nog specialer maakt. Ook geeft het schilderen mij veel ontspanning, hoewel er soms ook patroontjes bij zitten wat er niet ontspannen uitziet :) 

​Zoek je een uniek en origineel kado of vrolijke traktatie dan ben je hier aan het juiste adres!

Karin Stegeman
info@hiephoeraiktrakteer.nl

© 2010 - 2022 Hiep Hoera Ik Trakteer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel